The new catalog Diamond Chains is available for download.

Diamond Chains

Rexnord® Expertise

Rexnord® presenteert zijn Expertise gamma, de ideale oplossing voor toepassingen met hogere eisen. Van onderhoudsvrije transmissieketting tot corrosie- en zuurbestendige kettingen weet het nieuwe Rexnord gamma een betrouwbare oplossing te bieden voor tal van toepassingen.rexathletic

RexAthletic

Low Maintenance

RexAthletic is de lang belaste, niet-slijtagegevoelige, weinig onderhoud vragende transmissieketting met speciaal ontworpen schakels. Ideaal voor toepassingen waar regulier onderhoud en smering beperkt is. Als voorbeeld, voor ketting in roltrappen en transmissieketting in moeilijk te bereiken omgevingen.
rexcarbon

RexCarbon

Maintenance-Free
Met deze ketting mag u smering vergeten. De high-tech thermoplastic glijbussen verzekeren dat de ketting volledig onderhoudsvrij is zonder de levensduur te verkorten als gevolg van corrosie van de schakels. RexCarbon biedt sterke prestaties in alle omgevingen waar regelmatig onderhoud moeilijk is.
rexplus
 RexPlus

Extremely Corrosion

and Acid Resistant
RexPlus is de bewezen corrosie- en zuurbestendige rollenketting die voldoet aan de hoogste eisen qua kwaliteit, betrouwbaarheid en levensduur. Door het gebruik van nieuwe materialen en doordreven ontwikkelingen, toont RexPlus zijn superioriteit ten opzichte van conventionele roestvrijstalen kettingen.
rexplusathletic
 

RexPlusAthletic

Low maintenance, rust

and acid resistant
De weinig onderhoud vragende roestvrijstalen ketting is een combinatie van de RexAthletic en de RexPlus. Deze is slijtagevast, betrouwbaar en handhaaft een hoge treksterkte met een lage nood aan onderhoud.
rexpluscarbon
 

RexPlusCarbon

Maintenance-Free,

Corrosion and Acid

Resistant
RexPlusCarbon is de eerste ketting die permanent onderhoudsvrij EN roest- EN zuurbestendig is, gebruik makend van de eigenschappen van de RexPlus en de RexCarbon. Hoge weerstand tegen slijtage en geoptimaliseerde elasticiteit verzekeren permanente precisie en veiligheid bij alle toepassingen.

Vraag ernaar!
Blijf op de hoogte